vineri, 15 aprilie 2011

Treasure Hunting

Sunt atat de obosita...incat vreau sa stau in pat (si stau, binecuvantata fie bateria laptopului si wireless-ul). Motivul: am participat azi la Treasure Hunting, un concurs inspirat de acelea din strainatate in care trebuie sa gasesti o comoara. Au avut si afis:
Concursul a fost organizat de Liga Studentilor "Pintea Viteazul" de la universitate. Regulile au fost destul de simple. A trebuit sa urmam o harta care ne arata locatia la care trebuia sa ajungem. Acolo am primit o ghicitoare si am avut la dispozitie 10 minute pentru a gasi indiciul ascuns. La predarea indiciului ar fi trebuit sa primim urmatoarea harta spre urmatoarea locatie. Asta daca am fi gasit indiciul. Daca nu, trebuia sa suportam consecintele. In functie de locatie, penalizarile erau diferite. Ideea era sa te tina pe loc timp de 20 minute. La final trebuia sa avem toate indiciile, ghicitorile, hartile si plicurile. Loc de joaca am avut orasul Baia Mare si a fost ceva de umblat... Ca sa nu triseze, fiecare echipa a avut in permanenta un cameraman care i-a urmarit. De asemenea, pe traseu participantii au mai fost asteptati de organizatori si echipe de la televiziune.
Eu si coechipiera mea, superba shtudenta Ioana Stetcu, am primit 2 "pedepse", la o pizzerie si la o sala de fitness. La pizzerie ea a facut o pizza si eu un milkshake, iar la sala de fitness am fost nevoite sa ii facem masaj unui tanar cam timid. 
In ansamblu concursul a fost unul reusit, lumea s-a simtit bine. Am ras si noi, am alergat MULT, am fost filmate, am dat interviuri, nu am spart nimic, am strans ceva amintiri.
Un punct nu prea puternic in toata organizarea a fost faptul ca desi ni s-au prezentat regulile se pare ca nu erau destul de clare sau chiar si asa au fost usor de incalcat. Ca sa explic: la ultima locatie (Mall Gold Plaza) la parter la informatii erau plicurile care te trimiteau la etajul I la House of Art si de acolo un alt plic pana sus unde astepta toata lumea. Cand am ajuns la Mall mai erau dintre plicuri in cele 2 locuri, insa echipele erau deja sus. Stiam ca acelea vor fi verificate la sange si ca pe aia se bazeaza intregul regulament. Primul lucru care nu mi-a placut a fost faptul ca organizatorii nu prea s-au obosit sa verifice (dar au fost la cafea) si nici nu au observat ca 2 echipe nu aveau tot ce trebuia. Au aflat abia cand le-am spus ca mai sunt jos indicii. Al doilea lucru...desi au fost anuntati si au vazut ca nu s-au indeplinit toate cerintele, nu au sanctionat echipele si au lasat lucrurile asa pur si simplu. In cazul acesta ma intreb: daca eu luam un taxi mai conta? In fine...
Experienta a fost una placuta si nu o regret. Am mers sa ma simt bine si asa am si facut. Cu siguranta mi-am satisfacut curiozitatea. De participat nu as mai participa ca na, sunt obsedata de respectarea regulilor in general si acum nu mai am incredere.
Asta este una dintre stirea care a aparut deja pe internet, postata de una dintre echipele de stiri prezente (cu video cu tot). BINEINTELES ca mi-au gresit numele. Probabil vor corecta... In principal s-a filmat si imagini de la TV nu pot posta, dar poate voi reusi sa mai adaug ceva poze pentru curiosi.
Ce bine voi dormi la noapte...

10 comentarii:

  1. Ha! Ca erai tu toata pe acolo de nu avea lumea loc de tine. Peste tot ai aparut, oricum nu pot protestez sau sa zic ca nu imi place... me love it :D sper ca nu a murit nimeni de la milkshakeul care l-ai facut :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sa moara? Eu l-am baut. Si a mai baut domnisoara care mi-a dat ghicitoarea (Teo). A fost de zmeura :D

    RăspundețiȘtergere
  3. cea mai culă coechipieră ever! :* ne-am ras de numa;)) mai ales la masaj:>

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai multumesc, multumesc! Asa si tu ca am avut noroc ca tu vedeai bine chestiile ascunse. Noi ca noi la masaj, dar ala nu ne-ar fi lasat sa plecam de acolo pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu vad eu de de departe da de aproape vad prea multe:)) s-o indragostit de mainile noastre=)) :>

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca o sa o paraseasca la altar pe aia cu care urmeaza sa se insoare daca nu ii promite ca ii face masaj ca si noi ;)). Si cum ea nu are 4 maini...

    RăspundețiȘtergere
  7. da clar:)) si atunci o sa se intoarca la noi si el si frate-so geaman:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu s-a gandit el ca o sa aiba asa zi cand a mers la sala. Dar eu as fi vrut sa iti mananc din pizza.

    RăspundețiȘtergere
  9. apoi ce nu ai mancat? puteai sa te servesti;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ca ne grabeam tu sa mergem mai departe. As fi renuntat la interviu sa pot manca daca stiam. Dar acum ca stii poti sa faci oricand la camin si sa ne inviti :>.

    RăspundețiȘtergere