joi, 28 aprilie 2011

ECO Mobilitate

Am facut-o din nou! Azi am participat la ECO Mobilitate. Mie mi-a placut de nu am mai stiut de mine. Niste explicatii ar fi necesare: acesta a fost un proiect initiat de Asociatia Deis si Team for Youth pentru a sensibiliza autoritatile. Ce vrem: piste pentru biciclisti, sansa sa le folosim si ca poate-poate o sa li se deschida ochii si celorlalti si vor vedea ca exista oameni care ar circula si cu bicicleta (soferi si pietoni deopotriva). Era imposibil sa lipsesc chiar eu. Doar e exact ce imi place. Asa ca m-am dus.
Ne-am strans o gramada (adica mie mi s-a parut ca am fost foarte multi) de oameni de toate varstele cu biciclete. Au venit tot felul de jurnalisti de pe la posturi de televiziune care ne-au filmat pe traseu. Trecatorii ne faceau cu mana (naaaaais). Mi-a mai placut ca am fost escortati de politie. Una bucata nene politist in fata pe motocicleta si una bucata masina politie cu neni politisti in ea care ne urma. Traseul a fost urmatorul: Piata Millennium - Parcul Municipal - Universitatea de Nord - Gold Plaza - Gara - Intersectia bulevardelor Traian si Republicii - Intersectia bulevardelor Republicii si Unirii - Casa Tineretului - Intersectia bulevardelor Unirii si Bucuresti - Piata Revolutiei, cum ar veni, o tura de oras.
Apoi ne-am dus majoritatea la "afterparty" la o terasa (Tom&Jerry) unde am baut cate un suc/o bere. Alte detalii si ceva imagini video sunt aici si aici, asa ca nu are rost sa mai tastez eu. M-am gandit ca mai bine pun poze.
Bicicleta mea pregatita de plecare
         Voluntar pregatit si la moda
      Printre cei care au ajuns primii
Toata lumea sa aiba hartiuta!
Il pregateau si pe Cody (fratele meu)
Dap, e pregatit
Eu v-am spus ca au filmat...
Iubirea frateasca... sa apar si eu
Time to go home. After the "afterparty"
PS: daca dati click pe scrisul mai negru va duce la linkurile pe care le-am inserat. They're safe.
Daca dati click pe poza, o vedeti mai mare.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu