marți, 29 martie 2011

Poveste LMA™

Ca sa fie pe intelesul tuturor, trebuie sa dau niste explicatii. Anul trecut am creat pe facebook un grup doar pentru studentii de la LMA, sa fim noi colegii intr-un loc. Acolo ne impartim poze, injuram profesori sau mai impartasim cate ceva cand avem chef. Ca sa fie mai amuzant am inceput si joculetul acela celebru pe forumuri in care o persoana incepe o poveste si fiecare o continua in 3 cuvinte. Am inceput si eu o astfel de poveste, iar acum, o saptamana si o zi mai tarziu, am cules rezultatul. Ceea ce urmeaza este o poveste debitata de studentii din anul III LMA care au dat raspunsuri inspirate sau influentate de orice se putea intampla in momentul acela. Sper sa placa...cuiva. Noi oricum am mai adaugat o amintire la celelalte.

A fost odata un grup de copii un pic mai incapatanati decat cioara din pod. Uneori ieseau din pestera lor si hoinareau pe unde vedeau cu ochii caci deja erau cam high de la ceaiul verde cumparat de la petshop. De cand s-a scufundat titanicul nu ne-am mai uitat la filme cu Leonardo Dicaprio, dar totusi nu ne displace actorul. Acei copii incapatanati mergeau la facultate uneori, dar Yoda, cine o fi, asta nu conteaza, cel putin deocamdata, era cel mai destept dintre toti, sau cel putin asa credea Motoc. In schimb Teodora, fata desteapta care era prietena cu ninjalaua cea cula si totodata bossy, a inceput sa fie rebela uneori si sa vina mai rar la cursul lui Istrate. Dar nu e nici domnul profesor dintre acei care sa ne faca sa-i citim dictionarul, asa ca nu ne plangem. Ar fi mai bine sa facem branch-uri pe care oricum nu le intelegem. Totusi, va veni si vremea cand vom gasi ceva mult mai captivant care ne va fi de folos in viata de zi cu zi sau de apoi. Totusi, sa revenim, sa nu ne gandim ca vine sfarsitul...inca!


Eu zic ca e bine, avand in vedere faptul ca e prima incercare. Si mai ales ca m-au descris ca fiind ninjalaua cula si bossy. Ei nu stiu asta, dar imi va fi dor sa fiu colega si sefa lor de grupa. Chiar si sa ma bata la cap 10 persoane in 5 minute cu aceleasi 3 intrebari, dar mai mult nu spun ca imi stric reputatia de dura si nu e de dorit asa ceva.
In orice caz, postul acesta este pentru colegii mei. Si pentru ca asta le place: Amu-i cald afara?!

3 comentarii: