luni, 27 iunie 2011

Houston, we have a problem

Din nou un apel disperat dupa ajutor. In ultimul timp activitatea mea principala a fost lucrarea de licenta care se dovedeste a fi grozava (pentru ca am facut-o eu). Mi-ar ajunge si numarul de pagini si timpul, m-as descurca cumva cu notele de subsol si bibliografia, o singura problema extraordinar de mare am: TITLUL! Desi pare greu de crezut, lucrarea mea nu are titlu. Nu ca as fi refuzat sa o botez, pur si simplu sunt incapabila sa fac chestia asta. Asadar, va rog, incercati sa imi sugerati niste cuvinte pe care sa pot sa le pun ca titlu.
Lucrarea mea de licenta are ca tema subtitrarile, este scrisa in limba engleza si ca aplicatie am facut o subtitrare la un episod din Seinfeld. Astea au fost detalii ca sa va ajute in a decide. Preferabil ar fi ca titlul sa contina cuvintele "subtitle" si "Seinfeld", dar orice sugestie este binevenita si va fi rasplatita ulterior cand vom merge cu totii in raiul berii. Sau alte raiuri...
De contactat va descurcati voi...
Multzam anticipat!

Un comentariu:

  1. Umbrela Verde / Ambasadorii blogeri
    Bun gasit,
    Te rog sustine alaturi de Umbrela Verde propunerea mea (sau a altui blogger) privind un mediu mai curat pe pagina de facebook la poll-ul acesta:
    http://www.facebook.com/umbrela.verde?sk=app_20678178440
    In ordine alfabetica eu sunt la Flaviu, trebuie bifat in stanga numelui ( sau linkul blogului ales de tine), iar la sfarsitul clik VOT si gata.
    Multumesc anticipat!
    Oricand vei avea nevoie si tu de vreo sustinere, iti voi raspunde cu multa placere!Felicitari pentru blog
    Flaviu

    RăspundețiȘtergere